Betingelser

Generelle betingelser for studiekontrakter

Betingelser

Generelle betingelser for studiekontrakter

VED PÅMELDING TIL NETTSTUDIET VED RENHOLDSFAGET PÅ NETT BEKREFTER DU Å HA LEST OG AKSEPTERT FØLGENDE VILKÅR FOR PÅMELDINGEN:

Faktura og bindende påmelding

Utdanningsavgiften på 9.900,- Faktura vil bli tilsendt med betalingsfrist på 14 dager. Faktura tilsendt i post belastes med et gebyr på 49,-

Den fastsatte kursprisen betales ved forfall til Renholdsfaget på nett. Tilgangen gjelder i ett år fra tildelingsdato. Eksamensavgiften til privatistweb.no betales av den enkelte deltaker og dekkes ikke av kursavgiften. Dette gjelder også avgiften til praktiske fagprøven.

Kontrakter for påmelding til studier er bindende, og du er forpliktet til å dekke den totale kursavgiften for studiet. Vi følger Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven).

Om ansvar for eksamensoppmelding

Oppmelding til privatisteksamen gjøres på www.privatistweb.no. Fristene for oppmelding er som oftest i september eller i februar.

Fagkoden du oppgir er: RHO 3102 Renholdsfaget (privatist). PS: Følg nøye med oppmeldingsfristene og kurskode endring for ditt fylke hos privatistweb.no.

Forbehold

Renholdsfaget på nett har rett/mulighet til å gjøre endringer i utdanningen og tar forbehold om eventuelle trykk-/ skrivefeil i kursinformasjonen. Vi tar forbehold om endringer i læreplanen i renholdsfaget.

Annet

Innholdet og den digitale læreboken som følger med i nettkurset er til personlig bruk under gjennomføringen av kurset. Dette skal ikke distribueres eller deles med andre. Rettighetene til innholdet i kurset tilhører Renholdsfaget på nett og ©Solum Bokvennen (Yrkeslitteratur).

Image

Didac

Utdanningen er utviklet i /gjennomføres i læringsplattformen Didac trainer fra Didac. www.didac.no

Image

Yrkeslitteratur AS

Forfatter av lærebøkene er Else Liv Hagesæther. Rettighetene til bøkene tilhører © SolumBokvennen AS (Yrkeslitteratur) 2021. www.yrkeslitteratur.no